How to get PROFIL Klik 3.2 mod apk for pc



PROFIL Klik.apk 3.2
Name: PROFIL Klik.apk
ID: com.profill.ebookreader
Version: 3.2
Size: 38 Mb



PROFIL Klik Screenshots

How to download PROFIL Klik 3.2 mod apk for bluestacks
How to install PROFIL Klik 3.2 apk for bluestacks
How to download PROFIL Klik 3.2 apk for android

How to setup PROFIL Klik apk for android

- For Android 4.0 or higher:
Please to Settings, look down to Security, and select Unknown sources. Choosing this choice will enable to install apps download from the internet.
- For devices running on lower Android 4.0:
Please go to Settings - open the Applications option, and select Unknown sources, click OK on the popup alert.

PROFIL Klik Details

PROFIL klik – digitalni udžbenici su prvo sveobuhvatnoo softversko rješenja za multimedijske digitalne udžbenike u Hrvatskoj, koje će učenicima osnovnih i srednjih škola omogućiti napredniju i temeljitiju komunikaciju s nastavnim gradivom te interaktivno istraživanje i upoznavanje teorije svih predmeta u hrvatskim školama.
Sadržaji udžbenika utemeljeni su na preglednom i metodički osmišljenom obliku tiskanih izdanja, snalaženje je vrlo jednostavno i lako jer se korisnik digitalnim udžbenikom može služiti paralelno s tiskanim izdanjem. Interaktivno upoznavanje nastavne materije kroz digitalne udžbenike osigurano je edukativnim i ekskluzivnim multimedijskim sadržajem na hrvatskom jeziku, u prvom redu atraktivnim 3D animacijama i drugim videozapisima, zatim zvukovnim zapisima, interaktivnim objektima i kvizovima, slikovnim prilozima i fotogalerijama, prezentacijama, tablicama te naposlijetku, poveznicama na web i sadržaj unutar udžbenika.
Upoznavanje gradiva korištenjem PROFIL klik – digitalnog udžbenika dodatno je unaprijeđeno i olakšano mogućnostima obilježavanja, označavanja i upisivanja vlastitog sadržaja, pri čemu je sav obilježeni tekst moguće pregledati na jednom mjestu, ispisati ga ili eksportirati u zaseban dokument na vlastitom računalu. Kompletan multimedijski sadržaj je pomno odabran, stvoren u Profilovoj vlastitoj produkciji ili otkupljen od poznatih europskih produkcijskih kuća poput BBC-a te je u potpunosti usklađen sa zahtjevima i osobitostima hrvatskog obrazovnog sustava.
Pristup PROFIL klik naslovima omogućen je s bilo kojeg PC ili Mac računala te iPad ili Android tableta, za koje su razvijene posebne nativne aplikacije. Jednom kada je korisnik odabrao svoje naslove, može im pristupiti u svakom trenutku putem svoje virtualne police s knjigama, a kompletan sadržaj, bilješke, oznake i intervencije koje su napravili automatski se usklađuju putem cloud sustava sa svim uređajima na kojima je njihov udžbenik instaliran, a kako bi uvijek imali svoj sadržaj nadohvat ruke.

What's new in PROFIL Klik 3.2

Bug fixes
PROFIL Klik | 104 Reviewers | | Rating: 3.2

Download PROFIL Klik patch 3.2 APK



Search terms:
How to install PROFIL Klik 3.2 mod apk for pc
How to use PROFIL Klik mod apk
How to mod PROFIL Klik 3.2 apk
How to get PROFIL Klik unlimited apk

Previous
Next Post »