How to mod admob patch 2.0 apk for bluestacks



admob.apk 2.0
Name: admob.apk
ID: muhammetardayildiz.com.admob
Version: 2.0
Size: 1.8 Mb



admob Screen Preview

How to get admob patch 2.0 apk for android
How to mod admob lastet apk for pc
How to install admob 2.0 mod apk for android

How to setup admob apk for android

- For Android 4.0 or higher:
Please to Settings, look down to Security, and select Unknown sources. Choosing this choice will enable to install apps download from the internet.
- For devices running on lower Android 4.0:
Please go to Settings - open the Applications option, and select Unknown sources, click OK on the popup alert.

admob Description

Admob Geliştiricilere özel örnek uygulama açık kaynak ve play store üzerinden indirebilir kodlara bakılıp özgürce incelenebilir :) Yaşasın Açık Kaynak
https://github.com/muhammetardayildiz/admob
Admob; mobil reklam ekleyerek para kazanmak olarak ifade edilebilir. Mobil reklam alanında android uygulamalarıyla para kazanmanın fırsatlarının yakalanmasını sağlayan uygulamadır. Google Adsense ile Google Admob’un karıştırılmaması gerekir. Admob, mobil uygulamalar için kullanılan bir uygulamadır. Mobil uygulamaya sahipseniz uygulama üzerinde admob kullanabilirsiniz. Google Adsense ise mobil görünümlü sitelerde (uygulama dışı), desktop ve tabletler vs. de kullanılan bir uygulamadır.
Peki bu Admob ile nasıl para kazanılır? Bunun için ilk yapılması gereken Admob uygulamasını kullanmaya başlamaktır. Sonraki aşama ise açacağınız bir Google hesabı ile arayüz uygulamasına geçip reklamlarınızı oluşturmaktır.
Reklamlarınızı oluşturmaya başladıktan sonra, uygulama sahiplerine ücreti ödenir. Bu ücretleri ödemek ise ücret ödenmesi ve reklamların dağıtım görevini yapan reklam servislerince yapılır. Admob uygulaması ise bu servislerin en çok tercih edilenidir.
Google, Admob uygulamasını satın olarak, kullanıcılarına güzel deneyimlerinden birini yaşatmaya başladı. İnternetten para kazanma yollarının fırsatlarını sunan Google Admob ile kullanıcılar, oluşturdukları reklamlar sayesinde para kazanmaya başladılar.
Google Admob uygulamasının ödeme işleyişi ise kullanıcıların reklam linkini takip etmesine göre değişiyor. Bir reklam ne kadar çok ilgi görürse o kadar çok kazanabilirsiniz. Google Admob, Iphone, Android ve Windows Phone platformlarında kullanılmaktadır.

What's new in admob 2.0

-Geliştirici Admob Hesabı yapıldı.
-İcon Güncellendi.
-Ana Ekrana Uygulama Logosu eklendi
admob | 5 Reviewers | | Rating: 3.8

Download admob lastet APK



Search terms:
How to install admob patch 2.0 apk for android
How to use admob unlimited apk
How to mod admob 2.0 apk
How to get admob lastet apk

Previous
Next Post »