How to get Cijferreeksen patch 0.0.1 apk for pc



Cijferreeksen.apk 0.0.1
Name: Cijferreeksen.apk
ID: com.mandledapps.cijferreeksen358335
Version: 0.0.1
Size: 31 Mb



Cijferreeksen Screen Preview

How to mod Cijferreeksen 0.0.1 apk for bluestacks
How to install Cijferreeksen 0.0.1 apk for laptop
How to mod Cijferreeksen patch 0.0.1 apk for laptop

How to install Cijferreeksen apk for android

- For Android 4.0 or higher:
Please to Settings, look down to Security, and select Unknown sources. Choosing this choice will enable to install apps download from the internet.
- For devices running on lower Android 4.0:
Please go to Settings - open the Applications option, and select Unknown sources, click OK on the popup alert.

Cijferreeksen Description

Oefen met de app “Cijferreeksen” voor uw assessment (capaciteitentest)
De app geeft de gelegenheid om te oefenen met tijd, geeft een duidelijke uitleg bij elke cijferreeks en er zijn meer dan genoeg unieke cijferreeksen om uw rekenkundigheid te verbeteren. Met de instellingen kunt u onder andere aangeven hoeveel tijd u krijgt per reeks, het aantal reeksen, en of u een of twee missende cijfers wilt raden.
Als u op zoek bent naar een nieuwe baan komt het tegenwoordig steeds vaker voor dat een onderdeel van de sollicitatieprocedure bestaat uit het doen van een assessment, ofwel een capaciteitentest. In de vacature staat dan bijvoorbeeld aangegeven dat 'een assessment deel kan uitmaken van de sollicitatieprocedure'. Het bedrijf wil er door middel van persoonlijkheidstesten en intelligentietesten achter te komen wat voor vlees ze in de kuip hebben.
De intelligentietest is een belangrijk onderdeel van zo'n assessment. Het rekenkundige deel in zo'n IQ-test is een groot struikelblok voor veel mensen. Om uw numerieke inzicht te testen wordt er meestal gebruik gemaakt van cijferreeksen. Dat zijn logische reeksen van getallen. Het heeft veel baat om te oefenen voor dit onderdeel. U zult merken dat het rekenen zelf u steeds beter af gaat en dat u met elke reeks die u oefent, steeds sneller tot de oplossing van de getallenrij zult komen.
Het doel van een test met rekenkundige reeksen is zoals net uitgelegd om uw cijferkundige kwaliteiten te testen, dit deel van de intelligentietest baseert zich dan ook op logisch inzicht en rekenvaardigheid. Maar hoe ziet zo een cijferreeks er eigenlijk uit? Een reeks bestaat uit cijfers die zich op een logische manier met elkaar verhouden. Het is de bedoeling om het patroon of de meerdere patronen waaruit de reeks bestaat te ontdekken om zo tot het ontbrekende cijfer in de reeks te komen. Een voorbeeld van een simpele cijferreeks:
2 – 4 – 6 – 8 – 10 – ?
Het ontbrekende getal in deze reeks is 12, telkens telt u 2 op bij het vorige getal.
Er zijn verschillende typen reeksen:
- cijferreeksen waarbij een bepaald cijfer afgetrokken of opgeteld wordt bij een cijfer in de reeks
- cijferreeksen waarbij de cijfers vermingvuldigd of gedeeld worden door een bepaald cijfer
- cijferreeksen waarbij er sprake is van kwadrateren en worteltrekken
- fibonacci reeksen– een cijferreeks waarbij de getallen een som zijn van de twee voorgaande getallen.
- optische reeksen – bij een optische reeks is er geen rekenkundig verband maar zijn er optische overeenkomsten.
Het best leert u in praktijk en niet aan de hand van voorgekauwde voorbeelden daarvoor is deze app dan ook ontwikkeld. Het meest belangrijk is om goed en veel te oefenen, om zo een bepaalde 'feel' te krijgen voor de cijferreeksen en uw rekenkundige capaciteiten te verbeteren.
Wij van Mandled hebben zelf ervaren dat het lastig is om goed oefenmateriaal te vinden waarbij de cijferreeksen niet te makkelijk zijn; er onder tijdsdruk geoefend kan worden en er genoeg rekenkundige reeksen zijn om mee te oefenen. Wij hopen met onze app sollicitanten de mogelijkheid te bieden om goed te oefenen voor het cijferkundige deel van de capaciteitentest (assessment). Wij wensen u dan ook veel oefenplezier en succes op uw assessment.
- rekenkundige reeksen, cijferreeksen, fibonacci, getallenrijen, rekentest, rekenkundige rij, logische reeks, capaciteitentest, capaciteiten, numeriek inzicht -

What's new in Cijferreeksen 0.0.1


Cijferreeksen | -1 Reviewers | | Rating: 0

Download Cijferreeksen 0.0.1 mod APK



Search terms:
How to get Cijferreeksen 0.0.1 unlimited apk for pc
How to use Cijferreeksen mod apk
How to mod Cijferreeksen 0.0.1 apk
How to get Cijferreeksen mod apk

Previous
Next Post »